Rapid, la al cincilea antrenor principal de la promovare

Rapid București, clubul unde antrenorii au cea mai mare presiune din partea conducerii, echipă finanțată din bani publici.  De când au promovat în Liga Națională, în 2019, Rapid a schimbat în fiecare an antrenorul.

Campioana României l-a demis săptămâna trecută pe Kim Rasmussen, după un debut de sezon slab, cu patru înfrângeri în șase partide. Antrenorul danez a rezistat pe banca giuleșteană timp de 6 luni.

Rapid – buget de 3.2 milioane de euro

Noul antrenor este David Ginesta Montes, „secundul” din mandatul lui Carlos Viver, dar și al lui Kim Rasmussen. Înainte de Viver, pe banca tehnică au mai fost Robert Licu și Carmen Amariei.

Rapid a amânat meciul din runda a patra cel cu Dunărea Brăila pe data de 27 septembrie. După patru runde giuleștencele se află pe poziția a șasea, cu 6 puncte.


HANDBALUL SE JOACĂ FĂRĂ RESTRICȚII

Echipele cu bugetele mari, nu au de suferit la această decizie luată de noul președinte Cosntantin Din.  Să mărești baremul de arbitraj de câteva ori este REVOLTĂTOR. Da nu vi se pare ExAGERAT? Doar la bani vă gândiți!. Etapele trec arbitrajul este același ca și în sezonul trecut, nimic nou, doar că vă reamintim că un singur club are de plătit la fiecare meci 8000 de lei pentru fruierași și observator iar la un simplu calcul pentru întreg sezonul, fiecare echipa din liga națională achită o sumă frumușică: 10.400 lei. Acum o fi mult, o fi puțin, dar de la cele 14 echipe din Liga Florilor 145.600 lei revin arbitrajului și observatorilor, 10% revine Federației de specialitate.


„Nu poți să ai numai străini și sportivului nostru să îi dai în cap. Cum să crească dacă i-ai retezat toate aripile? Acest ordin nici nu trebuia să existe. Trebuia să vină de la fiecare dintre voi. Dacă sunteți iubitori, trebuia să aveți propuneri. Cine nu v-a lăsat până acum să nu investiți? Voi face o analiză la sânge a handbalului românesc și o să vă arăt. Știți câte lucruri ascundeți. Nu știu care e motivul pentru care faceți acest lucru!”, a declarat Elisabeta Lipă la întâlnirea cu conducerea FRH și reprezentanții cluburile ligii nașionale.

Interesant este că,  cele 14 echipe din Liga Florilor, însumează bugete de 27 milioane de euro. Peste 95 la sută din sume provin bani publici. Atunci , dacă finațarea este de la stat, de ce nu creștem jucătoare autohtone? E simplu, voi vreți DOAR REZULTATE!

 

Citește si...

Florentin Pera după meciul cu Danemarca

Redacția

România învinsă și de Danemarca

Redacția

Craiova s-a impus în duelul cu CSA Steaua(clubul armatei)

Redacția

Florentin Pera după jocul cu Olanda

Mircea M

Clasament marcatoare după zece etape

Redacția

Eduard Novak vrea desființarea cluburilor: CS Dinamo și CSA Steaua

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More